A bérletes kedvezmények felhasználása

A Thailine szalon recepcióján megjelölt szolgáltatásra kiváltható 5. vagy 10. alkalmas masszázs bérlet. A bérlet kiváltása után Vendégünk jogosulttá válik a kedvezményes masszázs árak igénybevételére. A bérletes kedvezmények más akciós árral nem összevonhatóak. A bérletek a kiváltás helyszínén vehetőek kizárólag igénybe.

A bérlet érvényességi idejének kezdete Vendégünk igénye alapján kerül rögzítésre. Az 5 alkalmas bérlet a kiállítás napjától 90 napig, a 10 alkalmas bérlet pedig szintén a kiállítás napjától 120 naptári napig használható fel.

A bérlet megvásárlásával biztosított kedvezményes szolgáltatási árak ellenértékének megfizetése szalonunk recepcióján a bérlet átadásával egy időben történik.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét arra, hogy az érvényességi időtartam lejártát követően a szolgáltatás a bérlettel megvásárolt kedvezményes áron már nem vehető igénybe, azonban az előre megfizetett kedvezményes ár a szolgáltatás mindenkori igénybevételekor érvényes masszázs árába beszámítható.

Az igénybevételi jogosultság előre egyeztetett időpontban, bejelentkezéssel (foglalással) érvényesíthető. A bérlet nem névre szóló, ezért a mindenkori birtokosa jogosult a bérlet érvényességi ideje alatt a még fel nem használt szolgáltatás típusok igénybevételére.

Ezért kérjük, hogy a bérlet esetleges elvesztését a sorszámának megjelölésével a szalon recepcióján bejelenteni szíveskedjen, amely alapján az adott sorszámú bérletet érvénytelenítjük és a még fel nem használt szolgáltatás típusokra új bérletet állítunk ki.

Copyright 2022 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com