Az idei legjobb karácsonyi ajándékötlet neked és szeretteidnek

Az idei legjobb karácsonyi ajándékötlet neked és szeretteidnek

A masszázsban sok mindent lehet szeretni, hiszen van, aki a relaxáló élmény miatt, van aki sport utáni izomnyújtás miatt és van, aki a lelki felfrissülés miatt keresi fel szalonunkat! Az ok sokféle lehet, de a végeredmény mindig egy harmonikus testi és lelki állapot!

Akik rendszeresen járnak masszázsra, tudják és tapasztalják a pozitív élettani hatásokat, mint például a jobb közérzetet, vagy az izomfájdalmak elmúlását valamint a magasabb energiaszint érzését, miért ne adnánk át szeretteinknek is e kellemes tapasztalásokat!

Ebben a blogban összeszedtünk minden olyan ajándékötletet, amivel egyszerűen boldogságot okozhatsz magadnak és szeretteid számára is!

Miért lepd meg magad egy felejthetetlen masszázsélménnyel?

Már kevesebb, mint 1 hónap maradt az évből, ezért nem árt, ha most egy kis időt magadra is szánsz még az ünnepi rohanás előtt. Ha relaxáló feltöltődésre vágysz, akkor az olajos masszázst ajánljuk figyelmedbe, mellyel a pihenés egy újabb szintjét ismered meg. Kiválóan serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, és ellazítja az izomzatod. A kezeléshez használandó olajokat az aktuális igényeid és hangulatod, illetve a masszázs igénybevételének oka szerint is megválaszthatod.

Ha esetleg alvászavarokkal küzdesz, emésztési vagy ízületi problémáktól szenvedsz, akkor a thai masszázs meggyőző erejét ajánljuk, ami a vérkeringést felpezsdítő, az immunrendszer működését is fokozó masszázstípus.

További szolgáltatásaink között szerepel még hát, nyak és fejmasszázs, négykezes masszázs, lábmasszázs és páros masszázs is!  Csak rajtad áll, hogy melyik szolgáltatással leped meg magad, hisz a masszázs a test és lélek harmóniáját megalapozó ajándék!

A legkellemesebb ajándékötlet a páros masszázs

A legjobb dolgokat mindig fantasztikus átélni azokkal, akiket szeretünk! Ennek a lehetősége a budaörsi és Gyömrői úti szalonunkban is elérhető, páros masszázsszolgáltatás formájában!

Csodás és felejthetetlen élményt nyújt azok számára, akik szeretnek minőségi időt együtt tölteni. Kellemes, plusz pozitív töltetet ad a kapcsolatainkhoz, és új értékeket is teremthetünk általuk. Akár a hagyományos thai vagy az olajos masszázst is páros élménnyé alakíthatod!

Ajándékozd meg családod/barátaid/ismerőseid 60, 90, vagy 120 percen át tartó relaxációval, hogy az elkövetkező időszakot mindketten felfrissülve, ellazulva, és új közös élményekkel feltöltődve kezdhessétek el!

Csomagold a masszázs nyújtotta élményt ajándékkártya formájába

Előfordul, hogy van olyan ismerősünk, aki nem igazán akar belevágni az új dolgokba. A masszázs ajándékkártya jó megoldás lehet azok számára is, akik még nem vették rá magukat ennek a szolgáltatásnak a kipróbálására, és azoknak is, akik bizony a masszázs szerelmesei. Hiszen ki ne örülne 60 vagy 90 percnek, ami csak róla szól?

A Thailine szalonok recepcióján többféle ajándékkártya közül is válogathatsz!

Vásárolj bérletet, és mi megajándékozunk egy ajándékkártyával

Fantasztikus decemberi ajánlatunk keretében, ha 2023.12.01. - 2023.12.31. között vásárolsz bérletet budaörsi vagy Gyömrői úti szalonunkba, akkor ajándékkártyát adunk számodra, melyet olajos vagy thai masszázsra használhatsz fel!

  • 5 alkalmas bérlet vásárlása esetén választható 1 db 60 perces olajos vagy 60 perces thai masszázs ajándékkártya,
  • 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén választható 1 db 90 perces olajos vagy 90 perces thai masszázs ajándékkártya.

*Fontos, hogy 1 bérlethez 1 ajándékkártya választható ajándékba.

Mennyit takarítasz meg?

Budaörsi szalonunkban 5 alkalmas bérleteinkkel 10.000-14.500 Ft-ot is megspórolhatsz, míg 10 alkalmas bérleteinkkel akár 29.000 Ft-ot is megtakarítasz. Ha 5 alkalmas bérleted mellé 60 perces thai masszázst választasz akkor plusz 9.500 Ft értékű, ha 60 perces olajos masszázst, akkor pedig 10.000 Ft értékű ajándékutalvány tulajdonosa is leszel! 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén a kártya vonatkozhat 90 perces olajos masszázsra, aminek értéke 12.000 Ft, valamint a 90 perces thai masszázsra, aminek értéke 11.500 Ft.

Gyömrői úti szalonunkban 5 alkalmas bérleteinkkel 9.500 - 12.500 Ft-ot spórolhatsz, míg 10 alkalmas bérleteinkkel akár 25.000-Ft kedvezmény is a Tiéd.Ha Gyömrői úti szalonunkban szerzed be a kedvező bérletet, akkor ajándékba megkapod az általad választott szolgáltatáshoz tartozó ajándékkártyát is. 5 alkalmas bérlet vásárlás esetén választhatsz 60 perces olajos masszázst, mellyel 9.500 Ft értékű, valamint 60 perces thai masszázst, mellyel 9.000 Ft értékű ajándékkártya tulajdonosa leszel. 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén a kártya vonatkozhat 90 perces olajos masszázsra, aminek értéke 11.500 Ft, valamint a 90 perces thai masszázsra, aminek értéke 11.000 Ft.

Számos masszázsszolgáltatás a Thailine szalonokban 

Nézz szét budaörsi és Gyömrői úti szalonunk szolgáltatásai között, és válaszd azt, ami leginkább passzol hozzád és szeretteidhez! Ne feledd, egy kipihent test és békés, nyugodt lélek néha sokkal többet ér, mint bármilyen kézzelfogható ajándék!

Kérdés esetén keress minket elérhetőségeinken!

Hasonló tartalmainkért látogass el Facebook oldalunkra!

Tovább olvasnál? Kattints korábbi blog cikkekért!



Copyright 2024 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com