A thai masszázs 3+1 elengedhetetlen összetevője

A thai masszázs 3+1 elengedhetetlen összetevője

A hatékony és megfelelő munkamenethez azonban professzionális módon kell összekapcsolni az alábbi elemeket: 

#1. Thai masszázs
A svéd masszázzsal ellentétben, a thai masszázs nem alkalmaz simogató, „sikáló” mozdulatokat, helyette nyomással, nyomkodással, hajlítással, gyúrással, hengereléssel, ringatással, és köröztetéssel dolgoznak.  

#2. Az energiavonalon végzett munka
Nyugodj meg, semmi hókuszpókusz, és korántsem annyira „ezo”, mint amilyennek hangzik. A nem szakavatott szemek, csak egy egyszerű masszázst látnak, az igazság azonban az, hogy a thai masszázs nem a test anatómiai felépítése szerint halad, ahogy a nyugati masszázsok, hanem a sen vonalakat követi a testben. Ebben a masszázsban a testben történő energiaáramlás optimalizálása áll a fókuszban. Nem az izmok, inak és szalagok által meghatározott vonalakat, hanem ezeket az energiavonalakat követik a mozdulatok.

#3. Nyújtás
A legjellemzőbb eleme a thai masszázsnak a nyújtás. Talán meg sem lepődsz már, hogy emiatt nevezik thai jóga masszázsnak is ezt a masszázsterápiát, hiszen a szakaszok a jóga ászánákhoz kapcsolódnak. De sose felejtsd el! A thai masszázs több, mint nyújtások rendszere. Sokkal több annál.

#+1. A valódi művészet
Érzékenység, ráhangolódás, és intuíció. Az előző három elemet ezek a képességek hangolják harmonikus egységbe. Ez a négy elem együtt teremti meg azt a művészi módot, amely ötvözi a masszázs mozdulatait, az energiavonalakon végzett munkát, és a nyújtásokat, egy gyönyörű, és rendkívül hatékony gyógyító művészeti rendszerré. 

Ha te is szeretnéd kipróbálni, vagy rendszeresen átélni a thai masszázs varázslatos erejét, szeretettel várunk a Thailine Szalonokban, ahol garantáltan szakavatott kezek repítenek a zen birodalmába. Foglalj időpontot most, további érdekes thai masszázzsal kapcsolatos írásainkról pedig biztosan nem maradsz le ezután sem, ha követed a Facebook oldalunkat

Copyright 2022 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com