A thai masszázs és a stresszoldás

A thai masszázs és a stresszoldás

Az emberek többségéről elmondható, hogy rengeteget foglalkozik a testével. Odafigyelünk az étkezésre, a frizuránkra, a bőrünkre, és legjobb esetben még rendszeresen mozgunk is. Ennek ellenére rengetegen küzdenek nyak, és hátfájással, gerincbántalmakkal, fejfájással, vagy gyomorpanaszokkal.

A stressz és a betegségek
A rohanó világ, a rengeteg elvárás, amelynek meg kell felelnünk, a munkahelyi és magánéleti problémák bizony rányomják bélyegüket a pszichénkre. A modern élet nem teszi lehetővé, hogy az „üss, vagy fuss” elvét kövessük a mindennapokban, így nem tudunk elmenekülni a problémák elől, no, meg a főnököt sem pofozhatjuk le, csak úgy. Mivel a bennünk lévő negatív belső feszültséget nem tudjuk azonnal fizikai aktivitással levezetni, így az belső szorongássá alakul, amely hosszú távon bizony rengeteg testi tünetben is megmutatkozhat.

A Covid vírus okozta pandémia, és az ebből a helyzetből fakadó bizonytalanság, még inkább fokozta az elmúlt hosszú hónapokban a stressz okozta testi tünetek megjelenésének gyakoriságát. A saját tehetetlenségünkből fakadó szorongás, és depresszió okozhatja az éhségérzet megjelenésének hiányát is, amely rövid távon fogyáshoz, gyomorfájáshoz, hosszabb távon pedig, akár komolyabb emésztőrendszeri betegségekhez is vezethet. És ez csak egy tünet a rengeteg közül.

Fontos, hogy ne csak az „ép testben, ép lélek” axiómáját fogadjuk el, hanem ennek a fordítottját is! Hiszen az ember test és lélek együttese, a mentális egészségünk megőrzése elengedhetetlen a testi egészségünk meglétéhez – és fordítva.

Így segíthet a masszázs levezetni a stresszt
Mivel test és lélek folytonosan oda-vissza hatnak egymásra, a masszázs abban tud segíteni, hogy a testünk ellazítása révén, egy kellemesebb, nyugodt lélekállapotba hoz. A masszázs csökkenti az izmok merevségét, hatására csökken az izomgörcsök előfordulása. A professzionális thai masszázs nyomán érezhetjük, ahogy fokozódik a vérkeringésünk, és egyre inkább megnyugszunk.

A thai masszázs
A masszázs során érezhetjük, ahogy fokozatosan ellazulnak az izmaink, és ezzel párhuzamosan, ahogy a testünk egyre optimálisabb állapotba kerül, megtapasztaljuk majd, hogy a lelkünk is egyre inkább megnyugszik, lecsendesül.

A thai masszázs technika kiválóan ötvözi egymással, és rendezi egységbe az akupresszúrát, a jógapozíciókat, és a teljes testen történő stresszoldó masszázs után, valóban kipihenten, felfrissülten, és kiegyensúlyozott lelkiállapotban léphetünk ki a szalon ajtaján.

Figyeljünk oda, a masszázs közbeni nyugodt, egyenletes légzésre is, és tisztítsuk ki fejünkből a szorongást okozó gondolatokat. Így tud igazán hatékonyan működni ez a stressz elleni masszázsterápia, amely közben semmi más dolgunk nincs, mint ellazítani az izmainkat, és átengedni az irányítást a szakavatott, és profi masszőzöknek.

Thai masszázsunkat, már két budapesti szalonunkban is kipróbálhatod. Látogass el, vagy foglalj időpontot, és ints búcsút könnyedén a stressz okozta kellemetlen tüneteknek, mert amit tőlünk kapsz, az testi és lelki kényeztetés mesterfokon! Kövess minket Facebookon is, hogy ne maradj le a friss tartalmainkról, és aktuális ajánlatainkról sem!

Copyright 2024 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com