Masszázs Típusok

 Thai masszázs

Az eredetileg Indiából származó masszázstechnika évszázados tökéletesítés után nyerte el ma ismert formáját, s testünk harmóniájára gyakorolt jótékony hatását. 

Hatékonyságát mi sem bizonyíthatná jobban, mint az alkalmazása alatt feje fölött elvándorolt évezredek. A tradicionális Thai masszázs célja erővonalaink felszabadítása, testünk ellazítása, fájdalmaink csökkentése. 

A szakszerűen elvégzett masszázs számtalan módon regenerálja a mindennapokban megfáradt valónkat, így jelentősen hozzájárulhat szellemi és fizikai frissességünk megőrzéséhez, visszaszerzéséhez. 

Olajos masszázs

Az olajos vagy aromaterápiás masszázs eredetileg Kínából származik, ahol már a tizenkilencedik század végén felismerték a természetes eredetű olajok jótékony, nyugtató hatását a testre és a lélekre. 

Különlegessége abban áll, hogy magába olvasztja Nyugat és Kelet legfontosabb masszázstechnikáit, ezzel  biztosítva a relaxáció elérésének legmagasabb szintjét.

Lábmasszázs

Nem azonos a talpmasszázzsal. 

Az egész lábra kiterjedő masszázstechnika ideális lehet túlzott ülő vagy fizikai munkát végzőknek, sportolóknak ezzel javítva a vérkeringést, az egyensúlyozási és álló képességet. 

Lábainkban megtalálható számtalan idegvégződés és energia csomópont stimulálásával segít finomra hangolni érzékeinket, és feloldani a mindennapi stressz által  felhalmozódott feszültséget.

                                        Időpontot foglalok:

FONTOS TUDNIVALÓ:

A Thai masszázs nem ajánlott szívbetegeknek, daganatos megbetegedésben, magas vérnyomásban vagy csontritkulásban szenvedőknek, illetve művégtaggal élőknek..

TILOS masszást alkalmazni pikkelysömörös, övsömörös, illetve ekcémás testfelületeken.

Nagyon fontos, hogy a Thai masszázst csak jól képzett szakemberek tudják biztonságosan és hatásosan végezni!