Thai masszázs

A tradicionális thai masszázs hatékonysága nagyon szerteágazó, és nem csak konkrét akut problémák megoldására alkalmazható sikerrel, hanem a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében is fontos szerepe van évezredek óta.

Az eredetileg Indiából származó masszázstechnika évszázados tökéletesítés után nyerte el ma ismert formáját. Ezt a technikát őrizzük mi is a Thailine szalonokban szakképzett masszőzeink által, hogy további hosszú évezredeken át fennmaradhasson még ez a tudás, és a holnap embere is élvezhesse a thai masszázsnak a testünk harmóniájára gyakorolt jótékony hatását.

A tradicionális thai masszázs segíthet megküzdeni az alvászavarokkal, az emésztési, és ízületi problémákkal, és kimondottan kedvedre való lesz, ha egyébként mozgásszegény életmódot folytatsz. Ülő-, vagy állómunkát végzőknek is kifejezetten ajánljuk, hiszen a thai masszázs átmozgatja és ellazítja azokat az izmokat is, amelyek a rossz tartás következtében befeszülnek, vagy krónikusan merevvé válnak.

A vérkeringést felpezsdítő, az immunrendszer működését is fokozó thai masszázs, műtét utáni rehabilitáció kiegészítő kezeléseként is alkalmazható.

Regenerálódj te is a fárasztó mindennapok után egy hamisítatlan thai masszázzsal budaörsi, vagy Gyömrői úti Thailine szalonunkban, és szerezd vissza, vagy őrizd meg szellemi és fizikai frissességed masszőzeink segítségével!

Copyright 2022 Thailine @ Minden jog fenntartva.

Thailine Budaörs

+36 30 100 90 21

thailinebudaors@gmail.com

Thailine Gyömrői út

+36 30 257 5150

thailineszalon@gmail.com